LA SEGONA EDICIÓ DEL PROJECTE ‘SOM ORQUESTRA, SOM BANDA’ TANCA AMB UNA MOSTRA

Un concert posa punt i final a la segona edició del projecte ‘Som Orquestra, Som Banda’, amb la participació de 180 alumnes, de tercer i quart curs de primària de les escoles Pau Claris, Albert Vives i Castellciutat.

El projecte ‘Som Orquestra, Som Banda’, a la Seu d’Urgell, tanca amb un concert obert a les famílies. Aquest curs, la segona edició, de la iniciativa de música comunitària, s’ha ampliat. La proposta, que va començar amb l’alumnat de tercer curs, s’ha fet extensiva a quart curs de primària, amb la participació d’un total de 180 infants. 

El projecte aposta per l’equitat educativa i fa possible que l’alumnat toqui un instrument sense sortir del centre. L’objectiu final és que la pràctica musical sigui una eina de transformació i cohesió social. 

En l’acte hi ha participat alumnat de les escoles Pau Claris, Albert Vives i Castellciutat. Les peces han estat treballades a classe durant el curs. 

El projecte s’impulsa des de l’Escola Municipal de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament, dins el Pla Educatiu d’Entorn. 

Parlen al vídeo:

CHRISTINA MORENO, REGIDORA D’EDUCACIÓ DE LA SEU D’URGELL

SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA