LA SEU D’URGELL CLOU ELS ACTES DE LA FESTA DE LA GENT GRAN

La Festa de la Gent Gran, a la Seu d’Urgell, ha tancat aquest diumenge amb concerts, la salutació institucional i un dinar popular, en el qual hi ha assistit gairebé 200 persones.

La Festa de la Gent Gran a la Seu d’Urgell tanca aquest diumenge, després d’una setmana d’activitats. L’últim dia de la programació, que coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Gent Gran, ha comptat amb un concert  de la Coral Signum, a la Llar de Sant Josep. Les activitats han seguit als jardins del Seminari, amb la salutació institucional de la regidora de gent gran, Paqui Gómez, i l’alcalde, Joan Barrera, que han reafirmat la voluntat de treballar amb projectes com la nova residència.

Des de l’Ajuntament creuen que aquests actes són de celebració però també de reivindicació.

El matí ha tancat amb l’actuació del grup ‘Els Cremats’. Les altes temperatures del diumenge han fet que més d’un centenar d’assistents hagin buscat l’ombra a certa distància de l’escenari, fet que els músics han solucionat apropant-se al públic.

La programació de la festa ha tancat amb dinar popular a la pista polivalent, en el qual hi han assistit gairebé 200 persones i ball.

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

PAQUI GÓMEZ, REGIDORA DE GENT GRAN DE LA SEU D’URGELL