LA TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU BAT RÈCORD D’ASSISTÈNCIA

La trenta-tresena edició de la Trobada Empresarial al Pirineu comença a la Seu d’Urgell amb més de 600 assistents per parlar d’innovació i sostenibilitat, i impulsar el talent jove.

Arrenca a la Seu d’Urgell la trenta-tresena edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que augmenta enguany el nombre de ponents amb conferències i taules rodones, sota el títol ‘Innovació i sostenibilitat: palanques per al creixement empresarial’.
Josep Serveto, el nou president de les jornades econòmiques de referència a Catalunya, vol promoure el talent jove en aquesta cita amb més presència d’aquest col·lectiu.

La Trobada Empresarial es torna a celebrar enguany al Palau Municipal d’Esports de la Seu per tal de guanyar espai, fet que els ha permès batre el record d’assistència amb més de 600 participants.

La conferència inaugural, divendres, 10 de juny, anirà a càrrec del President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; i la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya, Raquel Sánchez, clourà la Trobada Empresarial al Pirineu.

Parlen al vídeo: JOSEP SERVETO, PRESIDENT TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU