LA TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU ESPERA IGUALAR L’ASSISTÈNCIA DE L’ANY PASSAT AMB 650 PERSONES

La Trobada Empresarial al Pirineu obre inscripcions el dia 4 de maig i s’espera la participació de més de 650 persones, xifra similar a l’edició anterior, quan es va batre el rècord d’assistència a l’esdeveniment.

La Trobada Empresarial al Pirineu obre inscripcions el 04 de maig i s’espera igualar les xifres d’assistència de l’any passat, quan es va batre el rècord de participació, amb més de 650 persones. L’esdeveniment començarà el dijous, 8 de juny, amb la inauguració a càrrec del President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. 

Durant la primera jornada la programació inclou una xerrada sobre l’IBEX, amb el repte de liderar el mercat mundial; una taula amb empresaris de la província de Lleida, i finalitzarà amb una conferència sobre el lideratge. 

L’últim dia de l’esdeveniment, divendres, una conversa sobre perspectives econòmiques obrirà la programació, al Palau d’Esports, que seguirà amb una taula d’startups sobre intel·ligència artificial i una sobre estratègies empresarials. 

Durant el dinar tindrà lloc una conferència sobre els bancs central i l’estabilitat financera i a la tarda, un membre del Govern d’Espanya, clourà la 34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu.