LA UNIVERSITAT D'ESTIU RAMON LLULL PUIGCERDÀ OBRE INSCRIPCIONS PER A LA 25a EDICIÓ

LA UNIVERSITAT D'ESTIU RAMON LLULL PUIGCERDÀ OBRE INSCRIPCIONS PER A LA 25a EDICIÓ, QUE TINDRÀ LLOC DEL 10 AL 14 DE JU del 10 al 14 de juliol celebrarà

Aquest dilluns s’han obert les inscripcions de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que del 10 al 14 de juliol celebrarà la 25a edició i que un any més és organitzada per l’Associació Universitària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Universitat Ramon Llull. Enguany s'ofereixen 18 propostes formatives, que inclouen 9 cursos, 4 tallers, 4 jornades professionals i una xerrada.

El cartell de cursos s’obre amb una activitat d’història plenament local: El Tractat dels Pirineus. També n'hi ha de música clàssica, de benestar personal i salut com el curs sobre constel·lacions o un altre dedicat a parlar en públic. En un terreny ben diferent s'ofereix formació per fer un hort de muntanya o de cooperativisme.

Pel que fa als tallers, amb un format més concentrat. s'hi troben cursos sobre vins, cuina amb floras o estratpegies per créixer a les xarxes socials. D’altra banda, el 13 de juliol a la tarda, s'ha programat una xerrada sobre la humanització en l’atenció sanitària.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà han destacat la importància d'oferir formació de qualitat al territori.

L’oferta de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà es completa amb quatre jornades professionals: la XXI Jornada d’Estiu de la Professió Mèdica, la IX Jornada de Desenvolupament Rural, la III Jornada d’Estiu de la Professió Farmacèutica i el summit ‘Digital Entertainment 2023’.

A banda dels cursos, jornades i tallers, la setmana universitària tornarà a comptar amb les conferències inaugural i de clausura i les activitats obertes a tothom, com la Nit dels Estels o la Nit de les Arts.

Les inscripcions ja es poden fer des del web www.aucer.org, on es pot trobar tota la informació.

Per últim, els seus impulsors han recordat que el llarg d'aquests 25 anys s'ha ofert uns 200 cursos i jornades.

Parlen al vídeo:

Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA AUCER

ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ