LA VALL DE BOÍ, GUARDONADA PER LA SEVA GESTIÓ ESPORTIVA PÚBLICA

Un dels principals atractius de la Vall de Boí és la gran varietat de possibilitats de pràctica d’esports a l’aire lliure i en plena natura. Un element que es promou des del municipi i que el passat mes de març li va suposar un premi a la gestió esportiva pública en la categoria de municipis de menys de 5.0000 habitants.

Un dels principals atractius de la Vall de Boí és la gran varietat de possibilitats de pràctica d’esports a l’aire lliure i en plena natura. Un element que es promou des del municipi i que el passat mes de març li va suposar un premi a la gestió esportiva pública en la categoria de municipis de menys de 5.000 habitants.

Aquest guardó el lliura l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals, i des del consistori es considera que ajuda a potenciar encara més el sector, però també remarquen la importància de la xarxa d’empreses esportives del municipi que el dinamitzen.

Precisament ara al mes de juny se celebrarà la Copa Catalana internacional de BTT i a principis de juliol el Garmin Mountain Festival. Dos exemples d’aquesta gestió esportiva.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ