LA VALL DE BOÍ SUPERA LES XIFRES DE PESCADORS D’ABANS DE LA PANDÈMIA

La Vall de Boí ha recuperat aquest estiu, i fins i tot superat, les xifres de pescadors d’abans de la pandèmia. En el que portem de temporada de pesca s’han venut prop de 3.500 tiquets.

La Vall de Boí ha recuperat aquest estiu, i fins i tot superat, les xifres de pescadors d’abans de la pandèmia. Des de l’Associació de Pesca Esportiva de la vall han explicat que durant aquests dos darrers anys, les restriccions de moviment han dificultat l’arribada de pescadors i això s’ha notat sobretot en la pesca a l’alta muntanya. Enguany, però, en el que portem de temporada de pesca, s’han venut prop de 3.500 tiquets.

A la zona de Barruera hi ha un dels dos trams intensius de l’Alt Pirineu, juntament amb el de la Guingueta d’Àneu, i cada setmana membres de l’associació, molts d’ells infants, hi fan alliberaments de truites per garantir que hi hagi prou exemplars. Aquest dijous, justament, se n’ha fet un.  

La temporada de pesca va començar el 14 de maig i a l’alta muntanya es va tancar el 28 d’agost, mentre que als intensius s’allargarà fins al 15 d’octubre.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT ASSOCIACIÓ PESCA ESPORTIVA VALL DE BOÍ