LA VALL FOSCA VIU AMB IL·LUSIÓ LA PREESTRENA DE LA PEL·LÍCULA ‘ELS ENCANTATS’

Prop de 400 persones han assistit aquest dissabte a la nit a la Pobleta de Bellveí a la preestrena de la pel·lícula Els Encantats, rodada a Antist, al municipi de la Torre de Capdella, durant el mes de setembre de 2022.

Prop de 400 persones han assistit aquest dissabte a la nit a la Pobleta de Bellveí a la preestrena de la pel·lícula Els Encantats, rodada a Antist, al municipi de la Torre de Capdella, durant el mes de setembre de 2022. Els Encantats és una pel·lícula dirigida per Elena Trapé i protagonitzada per l’actriu, Laia Costa, qui es posa a la pell d’una dona que s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla després d’una separació. El repartiment es completa amb Dani Pérez Prada, Pep Cruz, que encarna l’Agustí, un personatge inspirat en un veí del poble d’Antist, Aina Clotet i la debutant Ainara Elejalde.

Elena Trapé ha remarcat l’agraïment per l’acollida que van tenir i com la Vall Fosca és un personatge més de la pel·lícula.

Els Encantats va rebre al Festival de Màlaga, el premi al Millor Guió, escrit per Miguel Ibáñez Monroy i Elena Trapé.

La preestrena a la Vall Fosca vol ser un agraïment a la bona acollida i la gran col·laboració que va rebre durant el rodatge i preparació del film.

Parlen al vídeo: 

LAIA COSTA, ACTRIU

PEP CRUZ, ACTOR

AINARA ELEJALDE, ACTRIU

ELENA TRAPÉ, DIRECTORA