LA VUELTA FA EL SEU PAS PER L’ALT URGELL EN LA TERCERA I QUARTA ETAPA

L’Alt Urgell ha estat escenari de la tercera i quarta etapa de la Vuelta, aquest dilluns i dimarts. Ahir la competició va de Súria fins Andorra, des d’on avui els ciclistes han realitzat el recorregut fins a Tarragona.

Agost 29, 2023 - 20:25

La Vuelta ha fet el seu pas per l’Alt Urgell en la tercera i quarta etapa. El dilluns els ciclistes van sortir de Súria per finalitzar a Arinsal, Andorra, després de 158 quilòmetres, en la primera etapa d’alta muntanya. El recorregut va entrar a la comarca per Ogern, al municipi de Bassella, fins arribar a la Seu d’Urgell. Per primera vegada, la Vuelta ha passat pel Túnel de Tres Ponts, inaugurat a finals de 2021, i no pel congost. El guanyador de la tercera etapa va ser el belga, vigent guanyador de la competició, Remco Evenepoel.

La quarta etapa i última al territori català ha sortit aquest dimarts, al matí, des d’Andorra la Vella i compta amb un recorregut de 185 quilòmetres fins arribar a Tarragona. Els ciclistes han tornat a fer el seu pas per la comarca, entre la Seu d’Urgell i Oliana.  En aquesta quarta etapa Kaden Groves s’ha situat en primer lloc a l’arribada, en superar a l’últim moment a Juan Sebastian Molano.