LA XARXA DE LECTURA DE LA VALL FERRERA JA COMPTA AMB 5 PUNTS

A principis d’any va néixer a la Vall Ferrera una Xarxa de lectura. Una iniciativa que actualment compta amb cinc punts de llibres situats en llocs emblemàtics de la vall i que promouen patrimoni, el patrimoni arquitectònic i natural local i el patrimoni cultural a través dels llibres.

A principis d’any va néixer a la Vall Ferrera una Xarxa de punts de lectura. Una iniciativa que actualment compta amb cinc punts de llibres situats en llocs emblemàtics de la vall i que promouen patrimoni, el patrimoni arquitectònic i natural local i el patrimoni cultural a través dels llibres. 

El projecte ha tingut tan bona acollida que ja hi ha altres valls pròximes que s’hi sumen. Un exemple és la Vall de Cardós, que ja compta amb un punt a Ginestarre, i s’està treballant a les Valls d’Àneu.

El funcionament és senzill i lliure, simplement llegir.

Els llibres van ser donats per l’Associació Cultural Llibre Viu de Mataró i la iniciativa ha estat impulsada per veïns i veïnes, la llibreria Naturallibres i es compta amb la col·laboració dels ajuntaments i les EMDs.

Parlen al vídeo: JOAN ANTONI BARON, COIMPULSOR VALL FERRERA LLEGEIX