L'AJUNTAMENT DE GER VEN LES 4 PARCEL·LES DE LA CABANETA, DESTINADES A FIXAR POBLACIÓ

L'Ajuntament de Ger ja ha venut les quatre parcel·les que va posar a la venda a la zona de La Cabaneta, situada a la part alta del poble. Són terrenys destinats a fixar població al municipi.

L'Ajuntament de Ger ja ha venut les quatre parcel·les que va posar a la venda a la zona de La Cabaneta, situada a la part alta del poble i destinada a fixar població al municipi. El consistori va posar a la venda aquests terrenys de titularitat municipal a un preu de 45.000 euros cadascun,  aproximadament un terç del preu de mercat, perquè els compradors s'hi construïssin un habitatge de primera residència. L'oferta va rebre una trentena de peticions i, de fet, ja s'ha començat a edificar la primera parcel·la. A les dues del costat els treballs començaran en les pròximes setmanes.

L'equip de govern va prioritzar aquells veïns i veïnes del municipi que tenen un habitatge de lloguer i volen construir-ne un de propietat, famílies amb fills o bé aquells que tenen una activitat empresarial o contracte laboral amb una empresa amb seu a Ger. 

L'Ajuntament vetllarà perquè els residents hi siguin tot l'any i, en el cas que en un futur vulguin vendre la parcel·la, el consistori tindrà dret de compra.

L'equip de govern ha indicat que un dels terrenys ha canviat tres vegades de propietari per les dificultats d'edificació que presenta, ja que es tracta d'una zona amb força pendent. De fet, actualment es troba en venda, tot i que hi ha una persona interessada que n'està fent l'estudi arquitectònic.

La urbanització dels terrenys anirà a càrrec de l'ajuntament, que hi destinarà una partida de 230.000 euros.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA ISERN, REGIDOR D'OBRES I SERVEIS DE L'AJUNTAMENT DE GER