L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL DEMANARÀ MÉS RECURSOS PEL PLA EDUCATIU D’ENTORN

El Pla Educatiu d’Entorn preveu disminuir els recursos en el curs vinent. Per aquest motiu, l’ajuntament de la Seu d’Urgell demanarà més inversió, per tirar endavant la iniciativa, tal com s’ha explicat en el ple ordinari de maig.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell demanarà més recursos per tirar endavant el Pla Educatiu d’Entorn, tal com s’ha explicat en el ple ordinari de maig, durant el qual s’ha aprovat continuar amb la iniciativa. La renovació del conveni amb el Departament d’Educació de la Generalitat, per al curs vinent, suposarà la disminució de la dotació per a la persona contractada i l’eliminació de la subvenció destinada a tallers de suport i acompanyament educatiu.  

D’altra banda, també s’ha aprovat una modificació de crèdit per la renovació de les cistelles del Palau d’Esports i actuacions al Parc Olímpic del Segre. 

El ple també ha servit per regular l’alçada de la part posterior de les parades del mercat, on s’hi posa lones o caixes, a 1,20m. 

Els regidors i regidores que no tornaran al consistori en el següent mandat han coincidit en fer un agraïment als treballadors i treballadores municipals. 

El ple també ha servit per delegar les competències d’execució del mur al camí d’Estahó i les actuacions al Parc Olímpic del Segre. 

Parlen al vídeo: 

JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

XÈNIA ANTONA, CUP