L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL S’ORGANITZA EN TRES GRANS ÀREES

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, designa David Servat, Gemma Tó i Cristina Moreno tinents d’alcalde. L’Ajuntament es dividirà en tres grans àrees: Urbanisme i Medi Ambient, Finances i Promoció Econòmica i Cultura, Educació i Acció Social.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, ha presentat l’organigrama del nou govern municipal, el qual s’organitza en tres grans àrees. Les tinències d’alcaldia són Urbanisme i Medi Ambient, que recau en David Servat; Finances i Promoció Econòmica, a càrrec de Gemma Tó i Cristina Moreno ostenta l’àrea de Cultura, Educació i Acció Social. 

Entre les novetats en destaca que l’alcalde urgellenc es farà càrrec de les regidories de Cultura i Patrimoni i Castellciutat, per donar-hi més importància, així com la creació d’una nova regidoria de Centre Històric. 

Una altra novetat és que per primera vegada en la història de l’Ajuntament de la Seu, una dona ostentarà la regidoria d’Esports, concretament Bàrbara Romeu. La resta de regidories seran encapçalades per Antoni Nadal, Jordi Mas i Paqui Gómez. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL