L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL VOTARÀ LA INCORPORACIÓ DE 3 MILIONS D’EUROS DEL ROMANENT

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell proposarà, en el ple de dilluns, la incorporació d’uns 3 milions d’euros del romanent al pressupost. Entre les partides en destaca la de via pública, educació i cultura.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat una modificació de crèdit per incorporar el romanent de tresoreria. Després de fer la liquidació de l’exercici de 2023 el consistori disposa d’uns 5 milions d’euros. La proposta de l’equip de govern, que es votarà en el ple de dilluns, és incorporar uns 3 milions d’euros en despeses per aquest 2024. 

Entre les partides en destaquen més de 600.000 euros per a via pública i urbanisme. També per a educació, amb uns 220.000 euros. Més de 118.000 euros per a cultura, on s’hi inclou el projecte de protecció a la infància a la joventut i un nou enfocament per a les escoles municipals. 

La mesura també preveu partides en promoció econòmica, una nova plaça de tècnic de patrimoni i millores en accessibilitat a la piscina municipal. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL