L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ALERTA D'UNA ESTAFA PER ABONAR-SE A LA ZONA BLAVA

L'ajuntament de Puigcerdà ha alertat a la ciutadania d'una estafa per abonar-se a la zona blava. El conisstori adverteix que la zona blava del municipi no disposa d'aquest sistema de pagament i, per tant, que aquesta “oferta” es tracta d'un cas d'estafa

L'ajuntament de Puigcerdà ha alertat a la ciutadania d'una estafa per abonar-se a la zona blava. Alguns veïns i veïnes han informat al consistori que els ha arribat un enllaç per abonar-se a la zona d'aparcament de pagament de la vila, tot sol·licitant una quantitat econòmica concreta per disposar d'una subscripció mensual a aquest servei d'estacionament. 

L'ajuntament adverteix que la zona blava del municipi no disposa d'aquest sistema de pagament i, per tant, que aquesta “oferta” es tracta d'un cas d'estafa o pishing. Aquesta tècnica consisteix en un frau de suplantació d'identitat que es comet amb la intenció d'obtenir diners o dades bancàries de forma il·legítima.

Des del consistori han emès un comunicat in recomana que no s'obrin missatges ni enllaços sospitosos i que no es donin dades personals a usuaris desconeguts. Han afegit que, en cas de dubte, es contacti amb l'ajuntament.