L’ALT PIRINEU I ARAN ACOLLIRÀ 8 CAMPS DE TREBALL AQUEST ESTIU

La direcció general de Joventut ha presentat aquest dilluns al museu de la Conca Dellà l’oferta de camps de treball a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran per aquest estiu. En total s’oferiran 8 opcions: 2 al Pallars Jussà, 3 al Pallars Sobirà, un a l’Alta Ribagorça i 2 a Cerdanya.

La direcció general de Joventut ha presentat aquest dilluns al museu de la Conca Dellà l’oferta de camps de treball a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran per aquest estiu. En total s’oferiran 8 opcions: 2 al Pallars Jussà, 3 al Pallars Sobirà, un a l’Alta Ribagorça i 2 a Cerdanya. Dels quals 5 son de caràcter internacional i 3 de l’àmbit català. Es destaca però l’augment pressupostari per dur-los a terme.

Isona acull dos camps de treball relacionats amb el patrimoni arqueològic de la zona. Un excava a la Vil·la romana de Llorís i està coordinat per la Universitat de Barcelona, i l’altre és internacional i coordinat pel Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà, que està centrat a l’Hort del Cavaller. 

Es destaca que aquests camps, a banda de revaloritzar al patrimoni, es dona a conèixer l’entorn.

En la presentació també s’ha volgut destacar la necessitat de posar en valor el lleure de qualitat com els camps de treball, ja que són una eina que permet ajudar a créixer en l’àmbit personal i emocional els joves i a forjar ciutadans participatius, col·laboradors i constructors de la societat futura.

Les inscripcions comencen el proper 19 d’abril i l’adjudicació de places serà el 4 de maig.

Parlen al vídeo:

JOANA TERRÉ, COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT A LLEIDA

MARTÍ MONSÓ SOLANS, RESPONSABLE CAMP DE TREBALL ISONA

ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ