L’ALT URGELL ESCULL ELS FINALISTES DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

L’Alt Urgell ha escollit els finalistes del certamen de lectura en veu alta, que enguany celebra la vintena edició. La proposta ha comptat amb la participació d’una trentena d’alumnes de primària i secundària.

L’Alt Urgell celebra la semifinal del certamen de lectura en veu alta, que enguany arriba a la vintena edició. Més de trenta alumnes d’educació primària i secundària de dotze escoles i instituts han participat en la iniciativa que s’ha organitzat en cinc categories. Cada nivell ha comptat amb la participació de dos representants dels diferents centres educatius. 

La proposta s’impulsa a partir del cicle mitjà de primària, que s’identifiquen en la categoria de grumets vermells. El cicle superior són els grumets verds. L’alumnat nouvingut s’inclou dins la categoria de timoners i a secundària el primer cicle són els corsaris i el segon cicle, la tropa de corsaris. 

La participació és individual en totes les categories, excepte en el segon cicle de secundària. 

La final de l’Alt Pirineu i Aran tindrà lloc a Balaguer, el 16 de maig. La proposta és impulsada pel Departament d’Educació i el Grup Enciclopèdia Catalana. 

Parlen al vídeo: SANDRA MEYA, DIRECTORA DEL CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DE L’ALT URGELL