L’ALTA RIBAGORÇA ESTRENA AMB ÈXIT LA SEVA 1A FIRA DE MUNTANYA

El Pont de Suert ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la primera Fira de Muntanya de l’Alta Ribagorça, que ha comptat amb diferents actes lúdics, culturals i comercials al voltant de les activitats de muntanya. Prop de 500 persones han participat de les propostes, que van arrencar divendres amb la projecció de dos documentals i han continuat aquest dissabte amb un mercat de material d’ocasió i diversos tallers.

Pel que fa als tallers, s’han organitzat formacions d’escalada, de reparació d’esquís i s’ha fet una exhibició de maniobres de rescat. La Fira ha estat impulsada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça amb l’objectiu de crear un espai de trobada entre els aficionats als esports de muntanya i promoure la seva pràctica entre la població. 

Els organitzadors tenen la voluntat de créixer cada any amb una proposta diferent d’activitats que es reparteixi pels municipis de la comarca. La Fira ha estat organitzada en col·laboració amb empreses i botigues de la zona i el suport de les administracions locals.

Parlen al vídeo: BERTA TERRÉS, MEMBRE DE L’ORGANITZACIÓ