L’ALTA RIBAGORÇA PREMIA 9 INICIATIVES EMPRESARIALS A LA COMARCA

En la divuitena edició d’emprenedoria Jove de l’Alta Ribagorça, el Consell Comarcal ha premiat les diferents iniciatives empresarials posades en marxa aquest 2022. La ramaderia, l’oci, la innovació en alimentació i el benestar físic i psíquic són alguns dels sectors treballats en aquestes noves línies de negoci.

En la divuitena edició d’emprenedoria Jove de l’Alta Ribagorça, el Consell Comarcal ha premiat les diferents iniciatives empresarials posades en marxa aquest 2022. La ramaderia, l’oci, la innovació en alimentació i el benestar físic i psíquic són alguns dels sectors treballats en aquestes noves línies de negoci. Projectes molt diversos que fan créixer l’oferta comercial i de serveis a la comarca. Tots ells tenen un reconeixement i enguany, per empat, el jurat ha decidit atorgar dos primers premis.

En aquest acte també cada any s’entrega un reconeixement a la Dona treballadora, que posa en valor la trajectòria laboral d’una veïna de la comarca.

Des del consell comarcal es remarca la importància de recolzar els projectes emprenedors ja que són el futur de la comarca, però també el reconeixement a aquestes trajectòries laborals que han ajudat a dinamitzar el territori al llarg dels anys.

Parlen al vídeo:

MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA