L’APARCAMENT A L’ENTRADA D’ESTANA HA COMPTAT ENGUANY AMB UN INFORMADOR

L’aparcament a l’entrada d’Estana, que s’habilita durant l’estiu i Setmana Santa, ha tingut una bona valoració, en el segon any que està funcionant i aquest 2022 ha comptat amb un informador per controlar les zones d’estacionament.

L’entitat municipal descentralitzada d’Estana valora positivament l’aparcament a l’inici del nucli, que s’habilita per segon any, durant els mesos d’estiu i Setmana Santa. Els vehicles poden arribar fins a l’aparcament de Coll de Pallers fins a primera hora del matí. Els visitants que arriben més tard han d’aparcar a les àrees habilitades a l’inici del nucli. Enguany Estana ha comptat amb un informador per controlar les zones d’aparcament i donar a conèixer la mesura entre els visitants.

L’any passat es va decidir posar a disposició dels visitants una zona de 1.800 metres quadrats per estacionar, ja que després de la pandèmia, les persones que venen a fer l’excursió fins a Prat de Cadí han augmentat considerablement.

Aquesta mesura ha estat aplicada per l’entitat municipal descentralitzada d’Estana, en col·laboració amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Parlen al vídeo: JOAN GARRETA, PRESIDENT EMD ESTANA