L’ASSOCIACIÓ CUINA PIRINENCA CELEBRA LA SEVA PRIMERA FESTA GASTRONÒMICA

L’Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya celebra la seva primera festa gastronòmica de la mà d’onze cellers, onze cuiners i dos formatgers. L’esdeveniment comptarà amb diferents degustacions que volen representar el paladar cerdà.

Octubre 22, 2025 - 22:05
 82

Aquest dijous, l’Hotel Park de Puigcerdà acull la primera festa gastronòmica de l’Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya, una trobada que aplegarà onze cuiners, dos formatges i catorze cellers del territori català i francès per degustar diferents propostes culinàries. 

Aquesta primera edició compta amb dos convidats especials que tenen una Estrella Michelin i un Sol Repsol, en Julien Blaya de Toques Blanches de Roussillon i en Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombren.

La festa preveu aplegar un centenar de persones i ja ha exhaurit totes les localitats. La vesprada acabarà amb una festa que se celebrarà a la discoteca del mateix Hotel Park. 

Parlen al vídeo:

MONTSE DOLCET, MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ CUINA PIRINENCA DE CERDANYA