L’ASSOCIACIÓ CUINA PIRINENCA CELEBRA LA SEVA PRIMERA FESTA GASTRONÒMICA
L’Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya celebra la seva primera festa gastronòmica de la mà d’onze cellers, onze cuiners i dos formatgers. L’esdeveniment comptarà amb diferents degustacions que volen representar el paladar cerdà.
Aquest dijous, l’Hotel Park de Puigcerdà acull la primera festa gastronòmica de l’Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya, una trobada que aplegarà onze cuiners, dos formatges i catorze cellers del territori català i francès per degustar diferents propostes culinàries.
Aquesta primera edició compta amb dos convidats especials que tenen una Estrella Michelin i un Sol Repsol, en Julien Blaya de Toques Blanches de Roussillon i en Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombren.
La festa preveu aplegar un centenar de persones i ja ha exhaurit totes les localitats. La vesprada acabarà amb una festa que se celebrarà a la discoteca del mateix Hotel Park.
Parlen al vídeo:
MONTSE DOLCET, MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ CUINA PIRINENCA DE CERDANYA



