LES ESTACIONS D'ESQUÍ ALPÍ ENCETEN TEMPORADA JUST A TEMPS PEL PONT DE LA PURÍSSIMA

La majoria de les estacions d'esquí alpí catalanes han encetat aquest dimarts la temporada. Les baixes temperatures de les darreres hores han permès produir neu. Aquest fet, més la nevada de la passada nit, han ajudat a obrir parcialment les instal·lacions just a temps pel pont de la Puríssima.

Masella ha obert la zona de Coma Oriola i a partir de dimecres preveu obrir el 100% del desnivell, des del cim de la Tossa fins al Pla.

La Molina també ha iniciat temporada aquets dimarts obrint Pista Llarga. Des de la direcció han explicat que ha estat una jornada de “rodatge” per posar en marxa el complex i fer les primeres baixades. A partir de dimecres preveuen obrir també Cap de Comella i Font Canaleta.

La resta d'estacions de Ferrocarrils, Port Ainé, Espot, Boí Taüll i Vall de Núria, també han obert portes aquest dimarts. Vallter ho farà dimecres. 

De cares a les festes de Nadal i Reis, les previsions són bones. Les estacions confien en rebre un gran volum d'esquiadors, sobretot després de Sant Esteve i fins Reis. 

Parlen al vídeo:

 MAITE MARTÍ, RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ DE L'ESTACIÓ DE MASELLA

JORDI ROSSELL, ESQUIADOR

HOMERO HERRERA, ESQUIADOR

XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR DE L'ESTACIÓ DE LA MOLINA