LES JORNADES ‘A L’ESTIU, RECERCA’T’ FINALITZEN AMB MÉS ACTIVITATS I ASSISTÈNCIA

El Grup de Recerca de Cerdanya ha clos el seu cicle estival aquest cap de setmana amb l’entrega de diferents guardons a la investigació i trajectòria relacionada amb Cerdanya.

El Museu Cerdà de Puigcerdà ha estat aquest estiu la llar del programa estival del  Grup de Recerca de Cerdanya, amb el cicle de xerrades ‘A l’Estiu Recerca’t’, que ha finalitzat aquest cap de setmana.  

Tot i que la temàtica de les ponències i els seus assistents ha variat al llarg de les diferents jornades, que van començar el passat 15 de juliol, varies d’elles han tractat qüestions relacionades amb la comarca ceretana.

En la clausura del cicle estival, es van atorgar diferents guardons. El premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà, al millor treball de recerca de Batxillerat sobre algun tema relacionat amb Cerdanya, se’l va endur Maria Martinez, amb un treball titulat “La dona a la Vila de Puigcerdà. L’hostoriador Jean Louis Blanchon va guanyar el premi a la trajectòria investigadora Josep Egozcue – Vila de Puigcerdà. El premi Josep Maria Martí – Viula de Puigcerdà, concedit a la persona amb una trajectòria humanística relacionada amb Cerdanya, va recaure en Carme Baulenas Relats.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT DEL GRUP DE RECERCA DE CERDANYA