LES JORNADES DE CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL AMPLIEN PROGRAMACIÓ EN LA SEGONA EDICIÓ

La segona edició de les Jornades de Conservació del Medi Natural, es celebra els dies 18 i 19 de novembre a la Seu d’Urgell, amb propostes centrades en l’informe ‘Estat de la Natura a Catalunya’, presentat el 2020.

Les Jornades de Conversació del Medi Natural a la Seu d’Urgell, celebren la segona edició els dies 18 i 19 de novembre, amb xerrades i taules rodones centrades en l’informe ‘Estat de la Natura a Catalunya’, presentat el 2020. L’estudi va ser encarregat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’establir actuacions per frenar la pèrdua de biodiversitat. 

Les primeres ponències debatran sobre la conservació de la fauna salvatge i la gestió de l’ecosistema. La proposta continuarà diumenge, amb una taula rodona sobre la divulgació científica. 

La segona edició de les jornades tancarà amb una valoració per part de l’alumnat de primer de batxillerat de l’Institut Joan Brudieu. 

Enguany s’organitzen set propostes paral·leles amb sortides forestals, activitats d’amfibis o la inauguració del documental ‘Camí de Marina’ dins el Suncine, el festival de cinema mediambiental més important d’Europa. Les jornades també comptaran amb una fira de natura a la plaça de les Monges. 

Parlen al vídeo:

DAVID SERVAT, TINENT D’ALCALDE DE MEDI AMBIENT DE LA SEU D’URGELL

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

DAVID MANZANERA, DIRECTOR DE LES JORNADES DE CONSERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT