LES NOVES CONDICIONS DE LA LÍNIA LA SEU D’URGELL – SORT QUEDEN SOBRE LA TAULA

L’expedient de contractació i plecs de la línia La Seu d’Urgell – Sort ha quedat sobre la taula en el ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell perquè l’oposició no ha estat d’acord amb la proposta de l’equip de govern.

Els grups de l’oposició del Consell Comarcal de l’Alt Urgell fan que quedi sobre la taula l’aprovació de l’expedient de contractació i plecs de la línia La Seu d’Urgell – Sort, en no estar d’acord amb l’equip de govern. Fins ara el punt de sortida del servei, era a Sort, fet que perjudicava el sector urgellenc. La modificació contemplava dues opcions, per escollir el punt d’origen dels viatges, amb l’objectiu d’igualar les condicions. 

Els grups de l’oposició, però, han demanat que el servei licitat per l’òrgan comarcal, només contempli la sortida des de la capital urgellenca. 

L’equip de govern ha recordat que el sector de l’Alt Urgell no s’havia interessat per prestar el servei fins ara, però l’oposició remarca la necessitat de canvis.  

Actualment la licitació del servei al matí és gestionada pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la de la tarda pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell. 

El punt s’ha retirat del ple i s’ha acordat aprovar-lo en Junta de Govern, al gener, amb el compromís que el contracte només contempli el punt d’origen des de la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo:

JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL

CARME LOSTAO, ERC

GISELA SELLÉS, CUP 

JORDI NADAL, COMPROMÍS X ALT URGELL