LES PROJECCIONS DELS PREMIS VOC ARRIBEN ALS PALLARS

Aquest cap de setmana, els premis VOC d’Òmnium Cultural s’han projectat a diverses poblacions dels Pallars. Concretament divendres a la tarda Tremp va acollir un primer passi dels curtmetratges en català i el 25 de febrer se’n farà una segona part. Sort, en canvi, dissabte a la tarda va agrupar en un sol passi les dues sessions. La Pobla de Segur, tenia una primera sessió programada per aquest diumenge, però per problemes tècnics s’ha hagut d’ajornar fins el cap de setmana que ve.

La territorial d’Òmnium Pallars opta per portar les projeccions a diferents poblacions de la zona perquè arribin al major nombre de púbic possible.

La 6a edició dels Premis i Mostra VOC –Versió Original en Català-, va arrencar el dijous 3 de febrer amb un acte inaugural a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita i passarà per prop d’una setantena de sales dels Països Catalans fins al 28 de febrer. La Mostra estarà adaptada novament al context pandèmic i es pot veure en doble format, presencial i també en línia.
Enguany, el VOC tindrà dotze curtmetratges finalistes, vuit de ficció i quatre documentals, seleccionats d’entre un total de 105.

Parlen al vídeo: FRANCESC BELLERA, MEMBRE ÒMNIUM PALLARS