LES VINIVERSES, NOVETAT DEL FESTIVAL GASTRONÒMIC CORDEVI

El festival gastronòmic del Pallars, Cordevi, arriba enguany a la cinquena edició i se celebrarà del 24 de setembre al 13 de novembre. El festival comptarà amb més d'una quinzena d'activitats que van des de concerts i espectacles fins a cursos de cuina amb degustació, i jornades tècniques com la de Vins del Pirineu o la de cuina del corder del Pallars.

El festival gastronòmic del Pallars, Cordevi, arriba enguany a la cinquena edició i se celebrarà del 24 de setembre al 13 de novembre. El festival comptarà amb més d'una quinzena d'activitats que van des de concerts i espectacles fins a cursos de cuina amb degustació, i jornades tècniques com la de Vins del Pirineu o la de cuina del corder del Pallars. En destaca una nova proposta, les Viniverses.

S’organitza a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, de l’Ajuntament de Tremp i compta amb la col·laboració d'altres ajuntaments i entitats de la comarca. En aquest sentit, les activitats es reparteixen per diferents indrets i al llarg d’uns mesos de poca afluència a la zona per desestacionalitzar el turisme.

Perquè si bé el corder i el vi són el fil conductor, també van acompanyats de tota la resta d’oferta gastronòmica del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA PUIGARNAU, REGIDOR DE PROMOCIÓ LOCAL TREMP