L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU DONA PER CONSOLIDADA LA NOVA OFERTA MUSICAL

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell consolida les noves propostes, amb oferta per a infants i adults, i encara l’última recta del curs amb diferents concerts i trobades fins a mitjans de juny.

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell encara la recta final del curs amb la consolidació de la nova oferta, com els tallers de Música en família o la Sensibilització musical, adreçades a infants, així com propostes per adolescents i adults amb els grups de combos i el cor d’adults, que completa els cors ja existents, a partir dels 7 anys.

El centre programa fins a final de curs proves d’accés al conservatori, concerts per mostrar els aprenentatges, un intercanvi amb l’escola de música de Palafrugell, la trobada d’acordionistes i finalment, el 17 de juny, es celebrarà el concert de final de curs. 

Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell es poden fer a través del web de l’Ajuntament, fins el 31 de maig, i ja compten amb una vintena de persones que es volen iniciar en l’àmbit musical. 

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU