L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU D’URGELL TANCA EL CURS AMB CANÇONS DE FESTA MAJOR

El concert ‘Festa Major 2.0’ tanca el curs de l’Escola Municipal de Música, de la Seu d’Urgell, en el vint-i-cinquè aniversari del centre, amb un repertori variat, amb temes de Serrat o Doctor Prats.

 El concert de fi de curs, de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, ha començat a ritme de la cançó ‘Festa Major’, de la Trinca. La proposta ha involucrat diferents entitats locals, com els Amics de la Sardana, que han acompanyat el tema ‘Coti X Coti’. L’esdeveniment ha comptat amb l’acompanyament del grup teatral Quin Xou Teatre. També amb col·laboracions pel ball del fanalet, durant el qual s’ha convidat al públic a aixecar-se de les cadires. 

El concert ha tingut un repertori variat, amb temes de Serrat, Doctor Prat, o Peret, entre altres. L’actuació ha comptat amb membres que han format part del centre, al llarg dels vint-i-cinc anys d’història. Les peces, treballades durant el curs, han estat arranjades per Arnau Ferrer i l’actuació ha estat dirigida per Yehven Sokhatskyy. 

Durant l’acte s’ha fet un homenatge a una professora de l’Escola de Música que es jubila aquest curs. El concert, ‘Festa Major 2.0’ ha tancat amb la cançó ‘Libre’ de Nino Bravo. 

Parlen al vídeo:

SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU D’URGELL