L’ESPAI ERMENGOL ACTUALITZA LA SALA DEDICADA AL FORMATGE
L’Espai Ermengol actualitza el contingut de la sala dedicada al formatge i hi incorpora l’exposició dedicada a la Cooperativa Cadí, que actualment estava instal·lada a la tercera planta de l’equipament, per aportar nous continguts històrics.
Entre les renovacions que s’han fet a la segona planta de l’Espai Ermengol hi ha la col·locació de 4 noves banderoles amb formatgeries artesanes de la comarca i actuacions per destacar les lleteres de la Fira de Sant Ermengol.
D’altra banda, amb la col·laboració de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, s’han establert accions per millorar l’accessibilitat de l’equipament. Algunes ja s’han dut a terme en la creació del nou audiovisual.
La revisió de continguts de la sala també ha comptat amb la participació de l’historiador Carles Gascón, la Cooperativa Cadí i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.
Parlen al vídeo:
FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL
JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL
ANNA LÓPEZ, TÈCNICA ESPAI ERMENGOL
CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA LA SEU D’URGELL