L’EXPOSICIÓ ‘INDESTRUCTIBLES’ MOSTRA EL FUTUR DE L’ÀFRICA DES D’UNA MIRADA POSITIVA

L’exposició ‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’, que es pot visitar fins el 8 de gener a la sala La Cuina, recull 11 històries de nens i nenes de 10 països diferents, com a protagonistes actius de la seva vida.

La Sala La Cuina, a la Seu d’Urgell, acull l’exposició ‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’. Començant per Uganda i acabant a Etiòpia, la mostra explica la vida d’11 nens i nenes, de 10 països diferents, a través de les fotografies, d’Alfons Rodríguez, i els textos del periodista, Xavier Aldekoa. 

L’exposició busca deixar de banda la imatge negativa i mostrar infants com a protagonistes de les seves vides, com un territori jove i dinàmic. Un dels països on la proposta s’atura, Gàmbia, mostra la història de dues noies que volen aconseguir ser fotoperiodistes al seu país. 

El projecte ‘Indestructibles’, que s’ha desenvolupat durant dos anys, vol donar visibilitat a fites assolides i reptes d’un continent en constant evolució. A banda de l’exposició itinerant, també es compta amb un documental, un llibre, així com tallers o xerrades. 

L’exposició ‘Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica’ es pot visitar fins el 8 de gener, de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a vuit del vespre. 

Parlen al vídeo:

XAVIER ALDEKOA, PERIODISTA I AUTOR DEL PROJECTE ‘INDESTRUCTIBLES’

ALFONS RODRÍGUEZ, FOTOGRAF I AUTOR DEL PROJECTE ‘INDESTRUCTIBLES’