‘L’HONESTA MENTIDA’, ESTRENA LITERÀRIA D’ÈXIT DEL JOVE URGELLENC MARTÍ LLADÓS

La llibreria El Refugi de la Seu d’Urgell ha acollit la presentació d’aquest llibre a càrrec del seu autor, Martí Lladós, en el primer títol que publica aquest jove urgellenc de 17 anys

La llibreria El Refugi de la Seu d’Urgell ha acollit aquest passat dimecres la presentació de la novel·la ‘L’honesta mentida’ a càrrec del seu autor, Martí Lladós. Es tracta de la primera obra literària d’aquest jove urgellenc de 17 anys, que sortir publicada el mes d’abril i que ha tingut una molt bona rebuda entre el públic local.

El llibre el va començar a gestar quan tenia 15 anys, en l’època posterior a la pandèmia, i primer el va difondre en format de radionovel·la, amb la col·laboració de diverses persones.

La novel·la narra una història de ficció en una societat distòpica dominada per les xarxes socials i d’internet. El relat també té paral·lelismes amb la realitat i reflexiona sobre temes socials i morals amb els quals els lectors es poden sentir identificats.

Per l’autor, la publicació del llibre ha sigut un “somni fet realitat”, i destaca el fet que en la passada Diada de Sant Jordi va ser el més venut a la parada de la llibreria El Refugi, per davant d’altres escriptors de renom.

Parlen al vídeo: MARTÍ LLADÓS, AUTOR DE ‘L’HONESTA MENTIDA’