L’INS LA VALIRA ACULL UNA SESSIÓ DEL PROGRAMA D’ACCELERACIÓ DE LA TRANSFORMACIÓ EDUCATIVA

La xarxa territorial de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran del Programa d’Acceleració de la Transformació Educativa s’ha trobat a l’Institut La Valira, de la Seu d’Urgell, per una sessió sobre la introducció d’accions de millora.

Una cinquantena de representants de centres educatius de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran s’han trobat a la Seu d’Urgell, per a dur a terme una sessió del Programa d’Acceleració de la Transformació Educativa. El projecte vol impulsar processos de millora pedagògica, com metodologies de treball, formes d’avaluació o mesures d’inclusió. La jornada ha servit per veure com introduir accions.

La jornada, que ha comptat una formació i una part pràctica, ha posat com a exemple l’Institut La Valira. El centre ha introduït diferents accions com els projectes interdisciplinaris, entre altres. 

La xarxa territorial del programa, impulsat pel Departament d’Educació, treballa enguany com globalitzar els aprenentatges i treballar competencialment. L’objectiu és que l’alumnat sigui coneixedor de que aprèn, com ho aprèn i per a que li servirà. 

Parlen al vídeo: 

RAUL MANZANO, COORDINADOR D’ACOMPANYANTS DEL PROGRAMA PACTE A LLEIDA, ALT PIRINEU I ARAN

MARC LLOVERA, DIRECTOR DE L’INS LA VALIRA