L’INSTITUT JOAN BRUDIEU REP UNA QUARANTENA DE PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ERASMUS+

L’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell acull durant aquesta setmana una quarantena de participants del projecte Erasmus+, entre alumnes i professorat, procedents de cinc països europeus. El programa que duen a terme, titulat ‘Citius Altius Fortius’, té l’esport com a temàtica base, per aquest motiu una de les activitats que es desenvolupen durant aquests dies és el rafting.
Les activitats esportives es complementaran amb propostes culturals com una visita guiada a la capital alt urgellenca i una excursió a Andorra. Els actes al centre educatiu acabaran dijous amb una xerrada en anglès de la palista urgellenca, Nuria Vilarrubla.
Els participants d’Erasmus+ estan acompanyats a les activitats per estudiants de l’Institut que els han acollit a les seves cases i els fan de guia per la ciutat.
El projecte, amb una duració de tres anys, continua aquest curs amb els viatges després de la pandèmia. Entre el juny i l’agost diferents alumnes del centre viatjaran a Croàcia, Bulgària i el projecte acabarà amb una mobilitat a Turquia.