LLÍVIA ACULL LA SORTIDA DE LA 4a ETAPA DE LA VOLTA

L'australià Kaden Groves ha guanyat la quarta etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. El podi s'ha decidit a l'esprint final, ja a Sabadell. Llívia ha acollit aquest dijous al migdia la sortida d'aquesta quarta etapa

Març 23, 2023 - 21:23

L'australià Kaden Groves ha guanyat la quarta etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. El podi s'ha decidit a l'esprint final, ja a Sabadell. Així, doncs, no hi ha canvis a la classificació general, encapçalat per l'eslovè Primoz Roglic. El català més ràpid de l'etapa ha estat Edu Prades.

Llívia ha acollit aquest dijous al migdia la sortida d'aquesta quarta etapa de l'edició 102 Volta. Una etapa de 188 kilòmetres des de l'enclau llivienc fins a Sabadell, passant per Puigcerdà, la Molina, Ripoll, el Collet de Sant Agustí, Perafita, Moià o el Coll de Lligabosses. És l'onzena vegada que Llívia acull una sortida o arribada de la Volta.

La tercera etapa va finalitzar aquest dimecres a la tarda a l'estació de la Molina, on el més ràpid va ser el belga Remco Evenepoel.