LLÍVIA CELEBRA LA FESTA DE ST GUILLEM RECUPERANT TOTS ELS ACTES

Llívia ha celebrat aquest diumenge la festa de Sant Guillem, patró del municipi, recuperant tots els actes habituals per aquest dia. EL MUNICIPI ENCARA UN ESTIU PLE DE PROPOSTES CULTURALS, ESPECIALMENT MUSICALS.

Llívia ha celebrat aquest diumenge la festa de Sant Guillem, patró del municipi, recuperant tots els actes habituals d'aquest dia. El programa ha començat amb la missa a l'església de Nostra Sra dels Àngels i a continuació ha tingut lloc la prossessó a l'ermita de St Guillem, situada al parc que porta aquest nom. Allà s'han cantat els goigs dedicats a aquest sant, precisament per demanar pluja. Seguidament ha tingut la ballada de sardanes.
Des de l'ajuntament han fet un bon balanç de la celebració.

Durant la tarda s’ha organitzat un concert amb una setantena d’estudiants de l’ESMUC, amb un projecte iniciat per una setantena de membres de l’escola superior de música d’entre 18 i 25 anys. Al vespre els actes han tancat amb un ball.
Després de la festa major de Pasquetes i la festa petita de Sant Guillem, Llívia encara un estiu ple de propostes culturals, especialment musicals.

Recordem que les entrades per tots aquests festivals ja estan a la venda.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA