MANIFESTACIÓ DE L’EDUCACIÓ I LA SANITAT A LA SEU D’URGELL

Docents i sanitaris es concentren, a la Seu d’Urgell, per demanar millores laborals, salarials i estructurals. Els manifestants s’han concentrat a la plaça dels Oms, on han llegit un manifest i han anat fins a la Fundació Sant Hospital.

Un grup de persones de l’àmbit de l’educació i la sanitat s’han concentrat, aquest dijous, a la plaça dels Oms, a la Seu d’Urgell, en el marc de la vaga d’aquests dies, 25 i 26 de gener, sota el lema ‘Salvem els serveis públics’. L’acte ha estat convocat, conjuntament, pels sindicats COS, Intersindical i USTEC. 

Els professionals de l’educació van aconseguir reduir una hora lectiva setmanal aquest inici de curs, ara esperen arribar a nous acords. 

Els sanitaris, per la seva part, demanen més temps per atendre correctament als pacients i mesures de conciliació. Reivindicacions que es veuen agreujades a l’Alt Pirineu. 

Després de la lectura d’un manifest, els concentrats s’han desplaçat pel centre de la Seu d’Urgell, fins a la Fundació Sant Hospital. Des dels sindicats demanen el suport de la població en les següents mobilitzacions, per defensar els serveis públics. 

Les organitzacions reclamen millores laborals, salarials i estructurals.

Parlen al vídeo: 

MARISOL SALVADÓ, REPRESENTANT USTEC-STES

INÈS VILÀ, REPRESENTANT INTERSINDICAL

GUILLEM FITÉ, REPRESENTANT COS ALT URGELL