MASELLA CLOU LA TEMPORADA DESPRÉS D'HAVER REBUT PROP DE 380.000 ESQUIADORS

L’estació de Masella ha tancat aquest dilluns la temporada 2022-2023, en la qual han passat pel domini cerdà un total de 377.686 esquiadors al llarg dels 130 dies d’obertura

L’estació de Masella ha tancat aquest dilluns la temporada 2022-2023, en la qual han passat pel domini cerdà un total de 377.686 esquiadors al llarg dels 130 dies d’obertura. Des de l’estació han apuntat que “malgrat la suavitat tèrmica i les nevades escasses a tot el Pirineu oriental, sobretot dels mesos de desembre, de març i d’abril ha sigut bona”.

En aquest sentit, han indicat que “la moderna xarxa de neu produïda de Masella ha sigut clau per oferir una bona temporada”. De fet, han afirmat que “sense aquesta inversió estratègica que ve fent l’estació durant els últims anys, la temporada s’hauria cenyit als mesos estrictament d’hivern”.

Així doncs, han remarcat que “la xarxa de la neu produïda, el treball diari de les màquines trepitjaneus i l’entorn natural privilegiat (el bosc, l’orientació nord i l’altitud del domini) han permès que l’estació obrís el 100% del desnivell esquiable des del primer fins al darrer dia de la campanya”. També han remarcat la bona acceptació que ha tingut la novena temporada d’esquí nocturn.