MÉS DE CINQUANTA PROPOSTES CULTURALS A LA SEU D’URGELL FINS EL JUNY

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell programa més de cinquanta activitats culturals fins el mes juny, que inclouen propostes de teatre, música, dansa i art, entre les quals en destaca l’espectacle d’Albert Pla.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell presenta més de cinquanta propostes culturals fins el mes de juny, entre les quals hi ha teatre, música, dansa i art. El plat fort arribarà a finals d’abril, amb l’espectacle de poètica inusual, d’Albert Pla. Des del consistori s’ha destacat la participació de diverses entitats, en la configuració del programa. 

Entre les propostes musicals en destaca la segona edició del cicle Arrel Alt Urgell, amb l’objectiu de presentar els últims treballs dels artistes de la comarca. 

Pel que fa a les exposicions, la Sala La Cuina començarà a acollir propostes aquest 3 de febrer amb la mostra ‘Testimonis de la Seu’ i seguirà amb ‘Art en moviment’. A finals de març s’inaugurarà una exposició de fotografies de la urgellenca, Isabel Vila. 

L’Agenda Cultural comença amb un cap de setmana de propostes teatrals amb les obres: ‘Assedegades’, ‘Rigoberta i el Windigo’ i ‘Improchef’. 

Parlen al vídeo: 

JOAN BARRERA, ALCALDE I REGIDOR DE CULTURA DE LA SEU D’URGELL

ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC DE CULTURA DE LA SEU D’URGELL

ALBERT GALINDO, TÈCNIC DE CULTURA DE LA SEU D’URGELL