MÉS DEL 95% D’USUARIS DE LES RESIDÈNCIES DE L’ALT PIRINEU I ARAN ES VACUNARAN DE GRIP I COVID

Aquest dilluns ha començat la campanya de vacunació de la quarta dosi contra la Covid-19 i de la campanya contra la grip a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. La vacunació ha començat als residents i professionals sanitaris de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort i en les properes setmanes es preveu que es vacunin a 700 residents arreu de la regió repartits entre 14 centres residencials.

Aquest dilluns ha començat la campanya de vacunació de la quarta dosi contra la Covid-19 i de la campanya contra la grip a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. La vacunació ha començat als residents i professionals sanitaris de la residència Àngel Serafí Casanovas de Sort i en les properes setmanes es preveu que es vacunin a 700 residents arreu de la regió repartits entre 14 centres residencials. Es calcula doncs que més del 95% dels residents es vacunaran.

S’administra les dos vacunes a la vegada a excepció de peticions expresses de fer-ho per separat. I aquest any s’ha avançat uns setmanes el període de vacunació per poder augmentar l’eficiència.

També s’ha vist que els darrers anys ha augmentat el nombre de peticions de vacunacions, tant entre residents com entre professionals sanitaris, ja que l’administració tant per uns com pels altres és previ consentiment.

Parlen al vídeo: MERITXELL FEIXES, DIRECTORA DEL SERVEI D’ATENCIÓ PRIMÀRIA LLEIDA NORD DE L’ISC