MOR EL DIPUTAT PALLARÈS I TINENT D’ALCALDIA DE TREMP, ANTONI FLORES

Aquest dilluns a la tarda ha mort el diputat d’Esquerra al Parlament de Catalunya i segon tinent d’alcaldia de Tremp, Antoni Flores.

Aquest dilluns a la tarda ha mort el diputat d’Esquerra al Parlament de Catalunya i segon tinent d’alcaldia de Tremp, Antoni Flores. El polític trempolí, nascut l’any 1963, ha estat trobat mort al seu domicili, per un problema de salut sobrevingut, a l’edat de 60 anys.

Flores era diputat al Parlament des de les passades eleccions i també formava part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tremp, on va concórrer com a número dos als comicis del 2019, en la llista encapçalada per l’actual alcaldessa, Maria Pilar Cases. De cara a les eleccions del pròxim 28 de maig tornava a ser candidat d’Esquerra, però en aquesta ocasió anava de número sis.

Nombrosos representants polítics, tant d’Esquerra com d’altres formacions, així com el mateix president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja han expressat a través de les xarxes socials el seu condol.

L’Ajuntament de Tremp ha decretat dos dies de dol al municipi i ha suspès tots els actes oficials, lúdics i festius del municipi.