MUSSA ES QUEDA SENSE AIGUA POTABLE DURANT DEU DIES PER LA SEQUERA I EL MAL ÚS DELS RECURSOS

La sequera i el mal ús dels recursos han estat els detonants que han portat a Mussa a estar sense aigua potable durant deu dies. L’Ajuntament ha iniciat una sèrie d’actuacions per prevenir futurs episodis.

El poble de Mussa, al municipi de Lles de Cerdanya, porta deu dies sense aigua potable. El pou que abastia les llars de la població va quedar buit degut a la sequera i al mal ús dels recursos hídrics que hi ha hagut per part d’alguns veïns. Per tal d’abastir els habitatges s’ha desviat al dipòsit aigua del riu més proper, que ha estat tractada.

Des de l’Ajuntament del municipi, van avisar de la problemàtica, demanant als veïns del poble que evitessin consumir l’aigua corrent. Davant la possibilitat que aquestes situacions es repeteixin, l’Ajuntament ha començat a preveure diverses actuacions per a pal·liar-les.

El consistori ha advertit que els municipis petits no tenen la capacitat econòmica ni els recursos necessaris per fer-hi front de forma individual i reclama a les administracions la seva màxima col·laboració.

Parlen al vídeo: ESTHER CASTILLA, ALCALDESSA DE LLES DE CERDANYA