NOU PROJECTE D’INTEGRA PIRINEUS AMB EL SUPORT DE CAIXABANK

Integra Pirineus posa en marxa el projecte ‘S.O.S. Foc al Bosc’ amb el suport de CaixaBank. La Fundació urgellenca ha estat seleccionada dins la ‘Convocatòria de Medi ambient 2021’ per impulsar projectes de millora del patrimoni natural a través de la conservació de la naturalesa, la biodiversitat i l’ús sostenible de recursos naturals.

La fundació urgellenca ha rebut una col·laboració de 20.000 euros per part de l’entitat per promoure la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social i impulsar una gestió forestal sostenible.

La iniciativa contempla actuacions per prevenir l’aparició i desenvolupament de grans incendis als boscos del Pirineu, així com una campanya de comunicació entre propietaris de zones forestals.

CaixaBank està compromesa amb la transició a una economia baixa en carboni. En aquest sentit, l’entitat destina una part del pressupost a desenvolupar estratègies climàtiques a llarg termini.

L’entitat bancària va incorporar aquest any passat, entre les seves línies d’acció social, convocatòries ambientals en col·laboració amb fundacions que tinguin arrelament al territori, com és el cas d’Integra Pirineus.

Parlen al vídeo: 
JAUME MASANA, DIRECTOR TERRITORIAL CATALUNYA CAIXABANK
URGELL ESCRIBÀ, DIRECTORA INTEGRA PIRINEUS