NOU ROBATORI DE COURE, EN AQUEST CAS A GUILS I GER

Nou robatori de coure a Cerdanya, en aquest cas a Guils de Cerdanya i a Ger. Els fets s'han repetit aquest dilluns i dimarts a la matinada. Des de l'ajuntament de Ger demanen als Mossos més vigilància perquè se senten “indefensos”

Nou robatori de coure a Cerdanya, en aquest cas a Guils de Cerdanya i a Ger. La matinada de diumenge a dilluns, el furt es va produir a la línia telefònica propera al càmping Pirineus de Saneja i aquest dimarts ha passat el mateix a la línia que hi ha a tocar de la N-260, entre Ger i All. En els dos casos han estat els veïns dels terrenys per on passa el servei que han alertat als consistoris en trobar-se diversos fragments del plàstic que protegeix el cablejat de coure.

El robatori ha causat talls en el servei de telefonia en el cas de Guils, mentre que a Ger i Isòvol no s'ha notificat cap incidència.

Des de l'ajuntament de Ger s'han mostrat preocupats per aquesta situació que es repeteix sovint a la comarca i al Pirineu.

El consistori ja ha notificat els fets a Mossos d'Esquadra i demana més vigilància per evitar aquest tipus de furts.

Recordem que Urús també va patir un robatori de coure el passat mes de gener, que va deixar els veïns sense telèfon fix.

Parlen al vídeo:

JOSEP MARIA ISERN, TINENT D'ALCALDE DE GER