NOVA SETMANA DE DOBLE CITA PEL CADÍ LA SEU ABANS DEL DESCANS

Últimes dues cites pel Cadí La Seu abans de la setmana de descans, que porta les urgellenques a Luxemburg per disputar el quart partit de l’EuroCup Women contra el Grengewald, equip que encara no ha aconseguit cap victòria a la competició.

El Cadí La Seu s’enfronta a dos partits abans de la setmana de descans, amb l’objectiu de mantenir bones sensacions i aconseguir la victòria. La primera cita fa viatjar les urgellenques fins a Luxemburg, per enfrontar-se al Grengewald, en una nova jornada de l’EuroCup Women. Tot i que les rivals no han aconseguit guanyar cap partit, les del Cadí no es confien i lluitaran per la tercera victòria a la competició europea.

Amb la baixa de Maria Kostourkova, que ha decidit deixar l’equip en no tenir-hi un paper destacat, les blanc-i-blaves disposen d’onze jugadores per millorar en l’atac ofensiu i mantenir la intensitat en defensa.

El quart partit de l’EuroCup Women tindrà lloc aquest dimecres, 16 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, entre el Grengewald i el Cadí La Seu.  

Parlen al vídeo:

JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU