NOVES MESURES SOBRE LA TAULA PER AL SECTOR DE LA RESTAURACIÓ DE LA SEU

Compromís X La Seu ha demanat a l'equip de govern que estudiï de forma urgent les propostes que han preparat per donar un major suport al sector de la restauració. L’Ajuntament va permetre l’ampliació de les terrasses, però el grup de l'oposició ha plantejat revisar les peticions denegades, per tal de garantir que tots els establiments puguin disposar d'espai exterior.
Junts i Esquerra han assenyalat que l'ampliació de l'espai s'ha de fer sempre d'acord amb la normativa.
Compromís també ha proposat crear un servei municipal compartit de repartiment de menjar, tot i que l'equip de govern dubta per motius sanitaris de la distribució conjunta.
La tinent d'alcalde de desenvolupament local i ocupació, Mireia Font, ha explicat en el ple d'aquest dilluns al vespre que des del consistori treballen per aplicar noves mesures per ajudar a bars i restaurants. Font ha conclòs la intervenció fent una crida perquè qui pugui demani menjar per emportar, ha assegurat que és la millor mostra de suport al sector.
Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA DE COMPROMÍS X LA SEU - MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ