ORGANYÀ ES PREPARA PER UNA NOVA FIRA DE SANT ANDREU

Organyà celebra una nova Fira de Sant Andreu aquest cap de setmana, amb la tradicional mostra de bestiar, la fira d’artesania i enguany, com a novetat, la primera Festa Jove, organitzada per l’Associació Jovent Ganxo.

Organyà celebra una nova Fira de Sant Andreu aquest 25 i 26 de novembre. L’esdeveniment inclou la vint-i-setena edició de la mostra de bestiar, en el qual es podran veure cavalls de sella i de muntanya, rucs catalans, vaques brunes i frisones, oví i cabrum.

D’altra banda, a la plaça de l’Església s’hi ubicarà la Fira d’Artesania, que enguany compleix 30 edicions. En el mateix espai hi haurà tallers d’oficis i a la Sala Homilies es podrà veure l’exposició de dibuixos del Concurs de Cartells de la Fira.

La programació comença el dissabte amb una cercavila gegantera, dia en el qual també es farà la primera Festa Jove, organitzada per l’Associació Jovent Ganxo, creada recentment. El diumenge es durà a terme la inauguració oficial de la fira, a les 12h del migdia, a la plaça de les Homilies, i tancarà a les sis de la tarda amb l’espectacle de dansa contemporània ‘Al lloc de l’altra’, al Centre Cívic.