ORGANYÀ JA TÉ ELS PERMISOS PER IMPLEMENTAR UNA DEPURADORA MENTRE S’IMPULSA EL POLÍGON

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha donat llum verda a la construcció d’una depuradora a Organyà que es tirarà endavant, a la vegada que s’impulsa el polígon industrial, del sector Vilansats.

Organyà ja compta amb l’aprovació de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per a la instal·lació d’una depuradora, que es situarà als camps del costat del riu Segre, al seu pas pel municipi. El projecte servirà per al tractament de les aigües residuals del futur polígon i del mateix poble. Tot i que la ubicació encara no es sap exactament, l’ajuntament d’Organyà espera acabar de definir els detalls aviat. 

A l’altra banda de la carretera, on s’hi ubicarà el polígon industrial, del sector Vilansats, el consistori ja n’ha licitat les obres de subministrament d’aigua, per uns 120.000 euros. Abans d’acabar l’any aquesta actuació i la creació d’una intersecció a la C-14, per accedir a la zona, ja estarien enllestides. 

Seguidament es començarà la urbanització de la primera fase, que contempla unes 5 hectàrees, del total de 34, que ocuparà el polígon. 

La urbanització de tot el polígon tindrà un cost de gairebé 3 milions d’euros i la zona ja compta amb set empreses que s’hi volen instal·lar, algunes de locals i una d’Andorra. 

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ