Peusa busca dues persones per incorporar-se al seu departament tècnic a jornada completa

Ofereix una plaça de tècnic en gestió de xarxa de distribució elèctrica de mitja i baixa tensió i una altra de tècnic en gestió de centrals hidroelèctriques

Peusa busca dues persones per incorporar-se al seu departament tècnic a jornada completa

Peusa ofereix dos llocs de treball a temps complert al seu Departament Tècnic. L’empresa, dedicada a la generació, distribució i comercialització d’energia elèctrica, gaudeix d’un equip de treball consolidat i sistemes de treball digitalitzats, i està ubicada a la Seu d’Urgell. En tots dos casos, l’empresa ofereix una jornada a temps complet i beneficis com ara unir-se a una empresa arrelada al territori, compromesa amb la societat i el medi ambient i amb una base i recorreguts sòlids; un bon clima laboral i possibilitats de creixement, així com rebre formació continuada en l’àmbit del sector energètic, entre altres. 

Tècnic en gestió de xarxa de distribució elèctrica de mitja i baixa tensió

D’una banda, l’empresa pirinenca vol incorporar un tècnic en gestió de xarxa de distribució elèctrica de mitja i baixa tensió. Les tasques pròpies del lloc de treball són, entre altres, el muntatge d’instal·lacions elèctriques de mitja i baixa tensió, l’elaboració d’esquemes elèctrics d’instal·lacions de baixa i mitja tensió o la planificació, execució i control econòmic dels projectes i obres aprovades. 

Pel que fa als principals requisits, aquests són una titulació en Cicles formatius de grau superior en electricitat o formació superior; coneixement del Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió; ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i coneixement avançat del paquet Office de Microsoft; coneixements de programari d’informació geogràfica QGIS i Autocad; compromís, motivació i treball en equip; i capacitat d’anàlisi, autonomia i iniciativa en la presa de decisions i realització de propostes.

Tècnic en gestió de centrals hidroelèctriques

Pel que fa a l’oferta de treball per incorporar un tècnic en gestió de centrals hidroelèctriques, els principals requisits són fer el muntatge i manteniment d'instal·lacions hidràuliques i d’aire comprimit; l’elaboració d'esquemes mecànics i hidràulics; la realització de propostes de millora a les instal·lacions de les Centrals Hidroelèctriques; la planificació, execució i control econòmic dels projectes i obres aprovades; i la supervisió i control de les centrals hidroelèctriques per tal de garantir la producció d’energia.

Pel que fa als principals requisits, aquests són una titulació en Cicles formatius de grau superior en mecànica o formació superior; l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i coneixement avançat del paquet Office; coneixements d’Autocad i de programació d’autòmats (PLC); compromís, motivació i treball en equip; i capacitat d’anàlisi, autonomia i iniciativa en la presa de decisions i realització de propostes.

El detall complet de les ofertes de feina es pot consultar a: https://www.peusa.org/vols-treballar-amb-nosaltres/