PRIMAVERA DE TRIBULOSSI A TREMP

El festival de poètic de les arts, Tribulossi, que se celebra enguany a Tremp, ofereix aquest divendres un taller de un taller de lipogrames de la mà de la il·lustradora Olga Capdevila.

El festival poètic de les arts, Tribulossi, que se celebra enguany a Tremp, ofereix aquest divendres un taller de lipogrames de la mà de la il·lustradora Olga Capdevila. I al mes de maig, l’Associació Fotogràfica del Pallars presenta l'exposició Una imatge i mil paraules. Seguint amb arts visuals, l'artista Gustavo Tulande realitzarà un mural gegant en un edifici del carrer Aragó de Tremp inspirant-se en la poesia Podries de Joana Raspall. 

I el cap de setmana fort de Tribulossi serà el primer de juny, on està programat un concert, un homenatge a l’autora pallaresa Concepció Maluquer que comptarà amb diferents artistes de renom, i un acte de poesia, corrandes i vermut a l'edifici de les antigues Adoberies.

Aquest projecte està finançat amb fons Next Generation i pretén dinamitzar culturalment el territori a la vegada que es fusiona la poesia amb diferents disciplines de caire contemporani com la dansa, el circ, les arts visuals, la música o el teatre.